Total Workout

Op zoek naar een groepsles waarin je alle onderdelen van je lichaam te traint? Dan is de Total Workout wat voor jou. In een les van een uur train je alle spieren van je lichaam. Zo blijf je lekker fit!

Tijdens de Total Workout vergroot je in een afwisselende les je uithoudingsvermogen op de beat van muziek. Een simpele en doeltreffende workout voor het hele lichaam, zonder ingewikkelde choreografie. Elke vier weken is er een nieuw programma, zodat het niet verveelt.

Inhoud van een Total Workout

Een Total Workout-les begint met een warming-up van ongeveer 10 minuten. De oefeningen in dit gedeelte van de les zijn erop gericht de doorbloeding van de spieren te bevorderen en de hartslag en de ademhaling te verhogen.

Na de warming-up worden zowel krachtoefeningen als oefeningen voor de conditie gedaan. In elke les wordt aandacht besteed aan benen, billen, borst en buik. Ook schouders, armen en rug komen meestal aan bod.

De les wordt afgesloten met een cool-down van ongeveer vijf minuten. De hartslag en de ademhaling worden teruggebracht naar hun normale niveau. Er worden stretch-oefeningen gedaan om de spieren tot rust te brengen.

Je kunt de oefeningen aanpassen naar je fysieke gesteldheid, waardoor de Total Workout voor iedereen is: van jong tot oud en van beginners tot gevorderden.

Wat levert de Total Workout op?

  • Het bevordert je algemeen welzijn en ontspant.
  • Total Workout geeft je energie.
  • Je houding verbetert.
  • Je wordt leniger.
  • Het verstevigt je lichaam.

 

Lesrooster
Maandag
Total Workout09:00 - 09:55
Dinsdag
Total Workout18:30 - 19:25
Woensdag
Total Workout09:00 - 09:55
Donderdag
Vrijdag
Total Workout09:00 - 09:55
Zaterdag
Zondag