Groepslessen

Bij Healthclub Veenendaal kun je kiezen uit zo'n 20 verschillende groepslessen. Wil je ontspannen meedoen aan een groepsles of heb je keiharde uitdaging nodig? Wil je gewoon lekker fit blijven of juist werken aan je spieropbouw, lenigheid of uithoudingsvermogen? De keuze is aan jou!


Benieuwd wanneer je deze lessen kunt volgen? Bekijk hier het lesrooster.

CrossFit Veenendaal is de eerste en enige officiële CrossFit box in Veenendaal, gevestigd in het pand van de Healthclub.  Wij trainen in groepen van maximaal 12 personen, zodat we iedereen individuele aandacht kunnen geven. Ervaring of geen ervaring: wij zorgen ervoor dat jij fitter wordt, een doelstelling creëert en die behaalt. Wat is CrossFit? CrossFit is een…

Bekijk groepsles
yoga

Onze yogalessen helpen je om meer en beter te ontspannen. Een uurtje yoga helpt je om het drukke dagelijkse leven weer energieker op te pakken.

Bekijk groepsles
mix-fit

Geen idee welke groepsles je moet kiezen? Ga dan voor MIX-FIT. Met MIX-FIT word je elke week verrast door een andere workout. Zo hou je een lekkere afwisseling.

Bekijk groepsles
bodypump

Deze 55 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

Bekijk groepsles
Bodybalance

Bodybalance is een 55 minuten durende groepsworkout op muziek. De combinatie van yoga, tai chi en pilates oefeningen verbetert de fysieke en mentale conditie.

Bekijk groepsles
Bokszaktraining

Moet je je energie kwijt of wil je even stoom afblazen? Dan is bokszaktraining wat voor jou! In een training van 35 minuten werk je met harde slagen aan je conditie en longinhoud.

Bekijk groepsles
Buikspierkwartier

In het buikspierkwartier werk je 15 minuten lang specifiek aan je buikspieren onder leiding van een instructeur. Je buikspieren groeien daardoor in volume en worden beter zichtbaar.

Bekijk groepsles
Fun Action

Wil je meer plezier in je trainingsschema of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan deel aan onze 30 minuten durende Fun Action-groepslessen, onder begeleiding van een sportinstructeur.

Bekijk groepsles
Pilates

Pilates is een spierverstevigende training, waar optimaal gebruik wordt gemaakt van een afwisseling van inspanning en ontspanning. Wil je je core krachtiger maken? Dan is Pilates de ideale training voor jou!

Bekijk groepsles
senioren fit plus

Gezond en fit ouder worden, dat wil iedereen wel. Gelukkig helpt Healthclub u daarbij met ons wekelijkse halfuurtje Senioren Fit Plus. Zo blijft u in beweging en hout u uw spieren soepel!

Bekijk groepsles
tabata

Tabata is een high-intensity interval training met oefeningen van 20 seconden gevolgd door 10 seconden rust, die je fitter maken en gewichtsverlies stimuleren.

Bekijk groepsles
total workout

Op zoek naar een groepsles waarin je alle onderdelen van je lichaam te traint? Dan is de Total Workout wat voor jou. In een les van een uur train je alle spieren van je lichaam. Zo blijf je lekker fit!

Bekijk groepsles
XCORE

Hou je van bewegen op opzwepende muziek? Dan is XCORE iets voor jou. Volg je een les XCORE, dan train je tijdens een 45 minuten durende workout je hele lichaam, met focus op je core (rug-, buik- en heupspieren).

Bekijk groepsles

Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics! De choreografie is geschikt voor iedereen.

Bekijk groepsles