Bokszaktraining

Moet je je energie kwijt of wil je even stoom afblazen? Dan is bokszaktraining wat voor jou! In een training van 35 minuten werk je met harde slagen aan je conditie en longinhoud.

Bokszaktraining is één van de beste cardiotrainingen die er bestaat. Doordat je constant tegen een bokszag stoot en trapt, train je alle belangrijke spiergroepen in je lichaam. Je versterkt je spieren, botten, weerstand en bloedsomloop. Daarnaast wordt ook je balans, snelheid, timing en coördinatie verbeterd. Kortom: een effectieve manier van trainen. Deelnemen aan deze groepsles?

Reserveer direct online

Hoe werkt bokszaktraining?

Met bokszaktraining versterk je alle grote spiergroepen in je lichaam en bouw je dus aan je algehele fitheid. Het eerste gedeelte van de training bestaat uit een warming-up. Daarna komen technische stoot- en trapcombinaties op de bokszak aan de orde. Het resultaat? Je spieren worden steeds sterker en je uithoudingsvermogen neemt toe. Ook je ververbranding stijgt flink. Kortom: een effectieve training voor je hele lichaam.

Voordelen van bokszaktraining

Het grote voordeel van bokszaktraining is dat je geen fysiek contact hebt met mensen, maar slechts met een bokszak. Hierdoor komen er vrijwel nooit blessures voor. Daarnaast is het natuurlijk prettig om stoom af te blazen en de stress van het dagelijks leven even van je af te zetten.

Lesrooster
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Bokszaktraining09:45 - 10:30
Donderdag
Vrijdag
Bokszaktraining19:00 - 19:45
Zaterdag
Zondag