Voeding en Gezondheid

Bij Healthclub Veenendaal zijn gezond sporten en gezonde voeding onlosmakelijk met elkaar verbonden. We geloven dat voeding essentieel is voor een gezonde levensstijl en daarom besteden we hier veel aandacht aan in onze sportschool. Zo kun je aan onze bar genieten van een gezonde smoothie, je vraag stellen aan onze voedingsadviseurs of een voedingsadvies op maat laten opstellen.

Gezonde bar

Onze gezonde bar is het verlengstuk van de sportschool. Zowel gezond eten en drinken als persoonlijke ontmoeting en gezelligheid staan hier centraal. Aan onze gezonde bar kun je genieten van gevarieerde smoothies, verse muntthee, healthy cake of een soep van de dag. Uiteraard is er ook koffie, thee en sportdrank aanwezig.

Voeding

Heb je een vraag over jouw eetgewoontes of wil je advies over gezonde voeding?  Je kunt Sonja van Essen en Bart ter Haar junior altijd aanspreken voor een vraag over gezonde voeding.

Voedingsadvies op maat

Wil je uitgebreider aan de slag met gezonde voeding? Laat dan een voedingsadvies op maat opstellen. Na een intakegesprek, stellen wij een persoonlijk plan voor je op waar je zelf mee aan de slag gaat. Dit kan eenmalig zijn, maar ook voor langere tijd met meerdere contactmomenten. Het voedingsadvies is geen strak dieet, maar helpt je om een nieuwe levensstijl aan te leren met voeding die zowel lekker als gezond is. Verse en onbewerkte ingrediënten vormen hierbij de basis.