Personal Training

Wil jij jouw persoonlijke doel bereiken met behulp van professionele begeleiding of heb je een extra stok achter de deur nodig? Dan is personal training wellicht iets voor jou. Je persoonlijke trainer stelt een afgestemd plan voor je op en helpt je bij het bereiken van jouw doel.

Persoonlijke aandacht

Bij personal training werk je op maat en in overleg één of meerdere keren per week onder persoonlijke begeleiding van een van onze trainers. De training vindt plaats in een aparte ruimte. Dat schept rust en een stukje privacy, zodat je ongestoord kunt werken aan jouw persoonlijke doelen. Je krijgt begeleiding van een persoonlijke coach, die je ook na het sporten kunt benaderen voor vragen.

Afgestemd plan

Aan de hand van een gratis intakegesprek stelt je personal trainer een speciaal plan en trainingsschema op maat voor je op, afgestemd op jouw persoonlijke doel. Dit kan variëren van afvallen of het opbouwen van kracht tot trainen voor een specifieke sport of het verbeteren van je zelfvertrouwen. Daarnaast wordt er een voedingsschema opgesteld dat je helpt bij het ontwikkelen van een gezonde(re) levensstijl.

Je kunt personal training volgen zonder lid te zijn en de prijs is afhankelijk van je doelstelling.

Small group training

Vind je personal training te duur of vind je het fijner om samen met anderen begeleiding te krijgen van een personal trainer? Dat kan met onze Small group training. Bij Small group training deel je met twee, drie of vier personen een personal trainer, die jullie in groepsverband helpt met het bereiken van doelen. Bij het gratis intakegesprek worden de doelen bepaald waar jullie gezamenlijk aan gaan werken. Zowel de prijs als de tijd wordt verdeeld over de personen.

Gratis intake

Benieuwd of Personal Training iets voor jou is? Start nú met een gratis kennismaking met Personal Training. Maak een afspraak.