Over Healthclub Veenendaal

Healthclub Veenendaal is er voor iedereen die op een ontspannen manier aan zijn of haar gezondheid wil werken. Met onze verschillende faciliteiten, variërende groepslessen en gezellige horeca is de Healthclub al meer dan 25 jaar een populaire sportclub in Veenendaal voor alle doelgroepen. Veel van onze leden sporten al jaren als trouwe klant bij Healthclub Veenendaal.

Ontspannen in beweging

Bij Healthclub Veenendaal vinden we het belangrijk dat iedereen kan werken aan zijn of haar persoonlijke doel. Wat je doelstelling ook is: samen bekijken we welke trainingsvorm bij jou past. Je bent de hele week welkom om aan de slag te gaan met jouw uitdaging of juist om ontspannen te sporten. Daarnaast bieden we afwisselende groepslessen en kun je gebruik maken van persoonlijke begeleiding. Je kunt bij ons zelfs revalideren onder begeleiding van een fysiotherapeut. Kortom: alle mogelijkheden om je gezond en fit te voelen.

Voel je fijn

Naast effectief en doelgericht sporten, staat een prettige en gezellige sfeer bij Healthclub Veenendaal hoog in het vaandel. Bij ons kun je ontspannen sporten om je helemaal op te laden. Na het sporten kun je genieten van een drankje aan onze bar en nog even napraten met andere sporters. Sluit af met onze sauna of zonnebank, om volledig tot rust te komen. Voel je welkom en ervaar de ontspannen sfeer.

Altijd wat nieuws

Niet alleen jij blijft in beweging, ook wij blijven dat. Bij Healthclub Veenendaal is altijd wat nieuws: van een nieuwe groepsles of een uitbreiding van onze faciliteiten tot een nieuwe smoothie bij de bar. Beweeg met ons mee en ontdek zelf waarom Healthclub de leukste sportclub van Veenendaal is! Word lid.

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk al onze vacatures en solliciteer direct!