Groepslessen

Bij Healthclub Veenendaal kun je kiezen uit zo'n 20 verschillende groepslessen. Wil je ontspannen meedoen aan een groepsles of heb je keiharde uitdaging nodig? Wil je gewoon lekker fit blijven of juist werken aan je spieropbouw, lenigheid of uithoudingsvermogen? De keuze is aan jou!


Benieuwd wanneer je deze lessen kunt volgen? Bekijk hier het lesrooster.

zumba dance

Hou je van dansen? Dan is dit zeker een les voor jou. Tijdens Zumba dans je op muziek uit verschillende landen met een dans die hierop wordt aangepast.

Bekijk groepsles
boks-tabata

Boks-Tabata is een combinatie van Tabata en Bokszaktraining. Door deze combinatie verbeter je in korte tijd zowel je kracht als je conditie.

Bekijk groepsles
step burn

STEP-BURN is een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit en strak lichaam. Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining!

Bekijk groepsles
bodyattack

BodyAttack is een intens programma waarbij je je hele lichaam traint. Atletische bewegingen worden gecombineerd met krachtoefeningen waarmee je je functionele fitness verbetert.

Bekijk groepsles
Bokszaktraining

Moet je je energie kwijt of wil je even stoom afblazen? Dan is bokszaktraining wat voor jou! In een training van 35 minuten werk je met harde slagen aan je conditie en longinhoud.

Bekijk groepsles
brn
BRN

Wil je werken aan een fit en strak lichaam? Dan is BRN iets voor jou. Je traint met behulp van speciale XCO buizen die je helpen om optimaal calorieën te verbranden.

Bekijk groepsles
rpm
RPM

RPM is indoor cycling op het ritme van muziek, zodat je je conditie en uithoudingsvermogen verbetert. Je legt een parcours af van heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en intervaltraining.

Bekijk groepsles

Tijdens een Zumba-les worden dansen als cumbia, merengue, salsa, reggaeton, mambo, rumba, flamenco en calypso gecombineerd met aerobics! De choreografie is geschikt voor iedereen.

Bekijk groepsles