Fitness

Bewegen is essentieel voor je ontspanning en gezondheid en iedereen heeft hiervoor z’n eigen, persoonlijke doel. Bij Healthclub Veenendaal helpen we iedereen van jong tot oud, dit doel te bereiken. Onze sportinstructeurs helpen je op weg met verschillende apparatuur en geven persoonlijke begeleiding als dit gewenst is. Bij Healthclub Veenendaal staat jouw gezondheid en sporten in een ontspannen omgeving centraal.

Fitnessdoelen

Fitness helpt je bij het bereiken van verschillende doelen: Van spierontwikkeling tot conditieverbetering en van gewichtsverlies tot sportspecifieke trainingen. De theorie achter fitness is eenvoudig: door het lichaam meer te belasten dan je normaal in het dagelijks leven doet, vergroot je de algemene belastbaarheid. Daardoor komt je lichaam beter in balans en kun je de fysieke activiteiten uit het dagelijks leven beter aan.

De theorie achter fitness is eenvoudig: door het lichaam meer te belasten dan je normaal in het dagelijks leven doet, vergroot je je algehele belastbaarheid.

Fitness voor cardio en kracht

Healthclub Veenendaal beschikt over een groot aanbod van apparatuur, zowel voor cardio als kracht. In onze uitgebreide sportzaal heb je alle ruimte om te werken aan jouw persoonlijke doel.

Bij cardiotraining draait het om het verbeteren van je conditie en om verbranding. Je traint hierbij je hart- en vaatstelsel, waarbij het draait om de juiste hartslagzone. Om dit te bereiken kun je gebruik maken van het roeiapparaat, de loopband, fitnessbike of crosstrainer.

Wil je werken aan je kracht? Dan kun je hiervoor perfect gebruik maken van onze bankdrukbanken, halters en dumbells (tot 40 kg). Je traint hierbij je spieren, zodat ze meer massa krijgen. En naast het trainen van je spieren, schiet ook de verbranding omhoog. Ook kun je trainen met als basis je eigen lichaamsgewicht. Denk hierbij aan optrekstangen en touwen.

Fitnessbegeleiding

Met fitness kun je in je eigen tempo individueel trainen en aan je persoonlijke doelen werken. Heb je liever begeleiding? Onze sportinstructeurs helpen je hier graag bij, met onze gratis fitnessbegeleiding. Daarnaast kunnen we een persoonlijk fitnessplan op maat voor je ontwikkelen, waarin we samen met jou bepalen welke oefeningen bij gaan dragen om je persoonlijke doelen te behalen.

Als je wilt, maken we voor jou een fitnessplan op maat waarin we samen met jou bepalen hoe je jouw persoonlijke doelen kunt behalen.

Groepslessen

Wil je (ook) op een andere manier plezier in je trainingsschema of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan deel aan onze groepslessen, onder begeleiding van een sportinstructeur.

Personal training of persoonlijk voedingsadvies

Wil je een stap verder gaan, wil je meer persoonlijke begeleiding naar jouw doel of specifiek uitgebreid voedingsadvies? Kijk dan eens op onze pagina’s over Personal Training en Voedingsadvies.

Abonnementen

Wil je gebruik maken van onze fitness, groepslesssen en faciliteiten? Wij bieden hiervoor diverse abonnementen aan. Kies voor een proefabonnement van 4 weken of voor een 10-rittenkaart als je Healthclub eerst wilt uitproberen.

Kies je voor een 1-jarig of 2-jarig abonnement, dan betaal je minder. Als je gaat voor een dagabonnement waarmee je alleen overdag kunt sporten, dan betaal je zelfs nog minder. Studenten sporten super voordelig op vertoon van hun studentenkaart. En tot slot hebben we een speciaal kids-abonnement.

Een fitness-abonnement is niet alleen geldig voor de fitnesszaal, maar ook kun je hiermee ook deelnemen aan een van de 20 verschillende groepslessen die we aanbieden. Bovendien kun je gratis gebruik maken van onze sauna en zonnebank.

Direct uitproberen? Sluit online je abonnement af, betaal géén extra kosten en kom vandaag nog langs!