Faciliteiten

Bij Healthclub Veenendaal kun je, in combinatie met een abonnement, gratis gebruik maken van onze (extra) faciliteiten. Zo kun je na het sporten stoom afblazen in onze sauna of genieten van de zonnebank. Als je met de auto bent, parkeer je deze gratis op ons uitgebreide parkeerterrein. 

Sauna

Heb je zwaar gesport en wil je even tot rust komen? Kom dan genieten in onze Finse sauna. Een saunabezoek maakt je overigens niet alleen ontspannen, maar is daarnaast ook goed voor je lichaam. Doordat je lichaamstemperatuur omhoog wordt gebracht, stoot je lichaam de verschillende afvalstoffen af. Daarnaast vermindert een bezoek aan de sauna spierpijn en zorgt dat de vermoeide spieren sneller herstellen. Dubbel voordeel dus! De sauna is gesloten op dinsdagochtend tot 13.00 uur, woensdag en vrijdagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur.

Zonnebank

Wil je een gezonde tint op je lichaam of wil je wat extra vitamine D opdoen, maar laat het weer het niet toe? Maak dan gebruik van onze zonnebank. Vooral in de winter kan een gebrek aan daglicht zorgen voor een tekort aan vitamine D. Het warme licht van de zonnebank bevordert juist de aanmaak van vitamine D, wat botontkalking tegengaat. Uiteraard helpt de zonnebank je ook om alvast bij te kleuren voor de zomer.

Heb je een dag geen zin om te sporten, maar wil je wel gebruik maken van de zonnebank? Geen probleem. Ook dan ben je van harte welkom! Wel is het nodig om de zonnebank te reserveren voor gebruik. Reserveren kan online of aan de balie. U mag 2x per week gebruik maken van de zonnebank.

Naar online reservering

 

Eigen parkeerterrein

Healthclub Veenendaal heeft een eigen parkeergelegenheid, met ruim 80 gratis parkeerplaatsen naast de sportschool. Zo hoef je nooit te zoeken naar een parkeerplaats, maar profiteer je van extra gemak. De ingang vind je in de zijstraat rechts van de boekhandel.