Vacature: fitness- en groepsles instructeur (m/v)

Bij Healthclub Veenendaal zijn we op zoek naar enthousiaste parttime instructeurs/instructrices voor de fitness, yoga en pilates. Ben je enthousiast en hou jij van sport en van voor de groep staan? Dan ben je wellicht de instructeur of instructrice die we zoeken! Uren zijn in overleg.

Als instructeur begeleid je mensen bij de fitness of geef je een groepsles. Hierbij is het niet belangrijk dat je alles kunt. Het is ook mogelijk om alleen pitales of yoga te geven. Of juist om alleen bij de fitness te begeleiden.

Over Healthclub Veenendaal

Healthclub Veenendaal is er voor iedereen die op een ontspannen manier aan zijn of haar gezondheid wil werken. Met onze verschillende faciliteiten, variërende groepslessen en gezellige horeca is de Healthclub al meer dan 20 jaar een populaire sportclub in Veenendaal voor alle doelgroepen. Veel van onze leden sporten al jaren als trouwe klant bij Healthclub Veenendaal.

Interesse?

Stuur dan jouw sollicitatie naar info@healthclubveenendaal.nl t.a.v. Sonja van Essen. Of laat hieronder jouw gegevens achter en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.