Sluiting i.v.m. Coronavirus

Update 7 april 2020

Beste leden,

Zaterdag 4 april hebben wij een mail gestuurd naar alle actieve leden. In deze mail staat welke maatregelen en compensaties wij bieden aan onze leden.

Heb jij deze mail niet gehad, stuur dan een email naar info@healthclubveenendaal.nl.

Update 26 maart 2020

Helaas is iedereen in Nederland ongevraagd gedupeerd door het Coronavirus, zo ook wij. Momenteel is er verwarring ontstaan tot wanneer wij dicht moeten blijven van de overheid.

“Alleen voor vergunningsplichtige bijeenkomsten geldt dat zij tot 1 juni uit den boze zijn. Alle andere maatregelen gelden tot 6 april, al wordt tijdig gekeken of ook die moeten worden verlengd.”

Voor ons geldt dat de maatregelen voor ons ongewijzigd zijn en we vooralsnog 6 april weer open kunnen. Hoewel de overheid maatregelen heeft aangekondigd om ons tegemoet te komen,  is het nog erg onduidelijk van welke maatregelen wij gebruik kunnen maken. Dit betekent ook dat de toekomst van Healthclub Veenendaal bepaald wordt door jullie loyaliteit.

Vanzelfsprekend willen we iedereen de mogelijkheid geven tot compensatie, echter vanwege de onzekerheid kunnen wij deze compensatie niet per direct geven. 6 april zullen we naar buiten komen met meer duidelijkheid omtrent de compensatie.

We proberen jullie in deze tijd wel te blijven motiveren met online groepslessen en workouts via onze social media kanalen. Wij hopen op je coulantie, begrip en medeleven.

Wil je op de hoogte gehouden worden en heb je nog geen mail ontvangen, stuur ons dan een e-mail.

Update 16 maart 2020

In verband met het Coronavirus heeft de overheid besloten dat alle sportscholen de deuren per vandaag moeten sluiten. Voor ons betekent dit dat we vanaf vandaag (16 maart) tot en met 6 april dicht zijn.

Wij hebben dit nog nooit meegemaakt en vinden het ontzettend vervelend. We hopen dat jullie begrip hebben voor deze situatie.

Op het moment zijn we aan het onderzoeken of we groepslessen virtueel kunnen aanbieden, meer informatie volgt hierover snel. Ook zullen we op onze Facebook- en Instagram-pagina verschillende trainingsprogramma’s plaatsen, zodat jullie vanuit huis kunnen sporten.

Zorg de komende tijd goed voor jezelf. Het is belangrijk om juist in deze tijd ervoor te zorgen dat je fit en vitaal blijft.  Zorg ervoor dat je voldoende buiten bent en eet gezond.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we jullie op de hoogte via de mail en sociale media.

Heb je nog geen mail ontvangen, stuur ons dan een e-mail zodat we je op de hoogte kunnen houden!