Sluiting i.v.m. Coronavirus

Update 14 januari 2021

Helaas is iedereen in Nederland ongevraagd gedupeerd door het Coronavirus, zo ook wij. De sportschool blijft zeker tot 9 februari gesloten.

Hoewel de overheid maatregelen heeft aangekondigd om ons tegemoet te komen,  is het nog erg onduidelijk van welke maatregelen wij gebruik kunnen maken. Dit betekent ook dat de toekomst van Healthclub Veenendaal bepaald wordt door jullie loyaliteit.

Vanzelfsprekend willen we iedereen de mogelijkheid geven tot compensatie, echter vanwege de onzekerheid kunnen wij deze compensatie niet per direct geven.

We proberen jullie in deze tijd wel te blijven motiveren met online groepslessen en workouts via onze social media kanalen. Wij hopen op je coulantie, begrip en medeleven.

Wil je op de hoogte gehouden worden en heb je nog geen mail ontvangen, stuur ons dan een e-mail.

Update 1 juli

Eindelijk weer goed nieuws, vanaf 1 juli mogen we weer binnen sporten. Hier zijn we natuurlijk enorm blij mee en we hebben er ontzettend veel in  zin! De afgelopen periode was een zware periode, we willen u dan ook hartelijk bedanken voor uw steun. Dat we dicht waren betekent niet dat we stil hebben gezeten, er is onderhoud gepleegd, en de indeling is aangepast op 1,5 meter. Kortom, we zijn er klaar voor om jullie te begeleiden naar een gezondere levensstijl.

Naast dat we erg blij zijn om u weer  te verwelkomen, zijn er echter wel een aantal regels waar we ons aan moeten houden tijdens het sporten. Lees daarom deze mail goed, zodat we allemaal volgens de RIVM richtlijnen in een veilige omgeving kunnen werken aan onze vitaliteit en gezondheid.

Voorzorgsmaatregelen coronavirus

Als we ons samen aan deze voorzorgsmaatregelen houden, kan iedereen bij ons veilig en verantwoord sporten , en kunnen wij u veilig begeleiden. Samen letten we op onze gezondheid.

 1. Bij binnenkomst in het centrum bent u verplicht om gebruik te maken van de desinfecterende gel/zeep.
 2. Houd minimaal 1.5 meter afstand met andere sporters en met onze professionals. Spotten en high fives kunnen dus voorlopig niet.
 3. Maak gebruik van uw handdoek tijdens het sporten.
 4. Fysiek contact is te allen tijde verboden.
 5. U kunt alleen bij ons terecht binnen het door u gereserveerde tijdsblok.
 6. Houd ook bij het betreden en verlaten van onze club voldoende afstand tot andere sporters.
 7. Reinig en desinfecteer de apparatuur voordat u aan de oefening begint en wanneer u stopt.
 8. Betalingen zijn alleen mogelijk via een pintransactie of automatische incasso.
 9. Volg de instructies van onze professionals te allen tijde op.
 10. We vragen u zoveel mogelijk met de fiets te komen. Als het namelijk goed weer is, zullen sommige lessen verplaatst worden naar buiten. Hierdoor is er minder plek voor auto’s.
 11. Onze prullenbakken mogen niet worden gebruikt. U dient uw eigen afval dus mee te nemen naar huis. Prullenbakken mogen alleen worden gebruikt voor desinfectiedoekjes.

Reserveren.

Voor groepslessen en fitness moet gereserveerd  worden via onze app. Lukt het reserveren niet, bel ons of stuur een mail. Vind u het niet prettig om te reserveren kunt u ook langskomen. Kom wel via de tijdsblokken. We vragen jullie echter om te reserveren via de app om wachtrijen te voorkomen.

Fitness werd eerst gereserveerd via activiteit, vanaf 1 juli gaat dit via een les. De tijd dat er gesport kan worden in de fitnesszaal wordt verlengt naar 75 minuten.

 

Ventilatie

In praktisch alle ruimtes van Healthclub Veenendaal is een afzuigingssysteem aanwezig. Hiermee zorgen we continue voor voldoende schone en frisse lucht. Ook worden voor optimale ventilatie de ramen en deuren opengezet.

 

Kleedkamers  & Sanitaire voorzieningen

De kleedkamers en toiletten mogen open. Toilet dient na gebruik gereinigd te worden. Douches en sauna’s zijn helaas nog gesloten. De zonnebank is wel open. Reserveren van de zonnebank gaat ook via de app, te boeken bij activiteit.

 

Bar/Horeca

De bar is weer open, houd hier voldoende afstand en betaal met pinpas!

 

Kom niet te vroeg.

Kom uiterlijk 5 minuten van te voren binnen. Dit om te zorgen voor een veilige in- en uitstroom.

 

Groepslessen

In eerste instantie gaan alle groepslessen terug naar binnen. Er zijn een aantal groepslessen die ook buiten zullen worden gegeven bij goed weer.

Wil je dus meedoen voor de les schrijf je sowieso in, ook op de wachtlijst, dan ontvang je een mail/push bericht als de les naar buiten gaat en kan je dus meedoen. Blijft de les binnen en staat u op de wachtlijst, dan is er helaas geen plek. Bovendien duren (bijna) alle groepslessen 45 minuten.

 

Eigen materialen

Het gebruik van een eigen schone handdoek en bidon is verplicht. Daarnaast is het aan te raden om een eigen matje mee te nemen naar yoga en andere groepslessen. Heb je die niet, neem dan een grote (hand)doek mee.

 

Fitnesszaal.

Vanwege de anderhalve meter afstand is de indeling binnen veranderd. In de funaction ruimte staan nu apparaten, zodat er voldoende apparaten beschikbaar zijn. Dit betekent ook dat de les funaction en buikspierkwartier voorlopig niet gegeven zullen worden, wel hebben we voldoende alternatieven. Informeer hierover bij de balie.

 

Begeleiding

Begeleiding op ander halve meter is lastig, daarom wordt er de komende periode minder begeleidt.

 

Kinderopvang

Tot aan de zomervakantie (20 juli) is er weer kinderopvang. Maandag en dinsdag van 08:45 tot 10:45 en woensdag t/m vrijdag van 08:45 tot 11:00.

 

Ondanks al deze regels zijn we erg blij om weer open te kunnen. We snappen dat het in het begin even wennen zal zijn, zodra er versoepelingen mogelijk zijn, zullen we deze uiteraard toepassen. Wij hebben er in ieder geval veel zin in.

 

Tot snel!

Team Healthclub Veenendaal

 

Update 1 juni 2020

Beste leden,

Per 1 juli mogen wij binnen weer open. Dit zal echter onder aangepaste omstandigheden zijn, wij zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. Zodra duidelijk is onder welke voorwaarden wij precies open mogen, krijgen jullie van ons een mail. Houd daarom de komende tijd uw mail in de gate. Heeft u nog geen mail ontvangen van ons, dan staat er waarschijnlijk een verkeerd e-mailadres van u in ons systeem. Stuur een mailtje met uw e-mailadres naar info@healthclubveenendaal.nl

In de tussentijd kunt u bij ons buiten fitnessen en groepslessen volgen, hiervoor dient u wel te reserveren via onze app.

Update 7 april 2020

Beste leden,

Zaterdag 4 april hebben wij een mail gestuurd naar alle actieve leden. In deze mail staat welke maatregelen en compensaties wij bieden aan onze leden.

Heb jij deze mail niet gehad, stuur dan een email naar info@healthclubveenendaal.nl.

Update 26 maart 2020

Helaas is iedereen in Nederland ongevraagd gedupeerd door het Coronavirus, zo ook wij. Momenteel is er verwarring ontstaan tot wanneer wij dicht moeten blijven van de overheid.

“Alleen voor vergunningsplichtige bijeenkomsten geldt dat zij tot 1 juni uit den boze zijn. Alle andere maatregelen gelden tot 6 april, al wordt tijdig gekeken of ook die moeten worden verlengd.”

Voor ons geldt dat de maatregelen voor ons ongewijzigd zijn en we vooralsnog 6 april weer open kunnen. Hoewel de overheid maatregelen heeft aangekondigd om ons tegemoet te komen,  is het nog erg onduidelijk van welke maatregelen wij gebruik kunnen maken. Dit betekent ook dat de toekomst van Healthclub Veenendaal bepaald wordt door jullie loyaliteit.

Vanzelfsprekend willen we iedereen de mogelijkheid geven tot compensatie, echter vanwege de onzekerheid kunnen wij deze compensatie niet per direct geven. 6 april zullen we naar buiten komen met meer duidelijkheid omtrent de compensatie.

We proberen jullie in deze tijd wel te blijven motiveren met online groepslessen en workouts via onze social media kanalen. Wij hopen op je coulantie, begrip en medeleven.

Wil je op de hoogte gehouden worden en heb je nog geen mail ontvangen, stuur ons dan een e-mail.

Update 16 maart 2020

In verband met het Coronavirus heeft de overheid besloten dat alle sportscholen de deuren per vandaag moeten sluiten. Voor ons betekent dit dat we vanaf vandaag (16 maart) tot en met 6 april dicht zijn.

Wij hebben dit nog nooit meegemaakt en vinden het ontzettend vervelend. We hopen dat jullie begrip hebben voor deze situatie.

Op het moment zijn we aan het onderzoeken of we groepslessen virtueel kunnen aanbieden, meer informatie volgt hierover snel. Ook zullen we op onze Facebook- en Instagram-pagina verschillende trainingsprogramma’s plaatsen, zodat jullie vanuit huis kunnen sporten.

Zorg de komende tijd goed voor jezelf. Het is belangrijk om juist in deze tijd ervoor te zorgen dat je fit en vitaal blijft.  Zorg ervoor dat je voldoende buiten bent en eet gezond.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, houden we jullie op de hoogte via de mail en sociale media.

Heb je nog geen mail ontvangen, stuur ons dan een e-mail zodat we je op de hoogte kunnen houden!