Bedrijfsfitness

Wil jij de gezondheid van je werknemers verbeteren of goedkoper fitnessen via je werk? Dat kan bij Healthclub Veenendaal! Wij begeleiden medewerkers van bedrijven en organisaties naar een goede gezondheid.

Aandacht voor de vitaliteit van je medewerkers draagt bij aan het verhogen van de arbeidsproductiviteit en het verlagen van het verzuim.

Voordelen werkgever

  • Lagere ziektekosten en minder afwezigheid
    Als werknemers regelmatig sporten verbetert dat hun algehele gezondheid. Sporten leidt tot gewichtsverlies, verlaagt de bloeddruk en vermindert het risico op chronische ziektes. Dit zorgt ervoor dat je werknemers minder vaak ziek zijn, wat resulteert in lagere ziektekosten.

Voordelen werknemer

  • Verbetering optimale gezondheid
    Als je lichamelijk gezond bent verbetert je algehele werkvermogen. Daardoor kun je beter voldoen aan de fysieke eisen van je baan. Dit vermindert ook het risico op letsel op je werk en het stelt je beter in staat om te voldoen aan de dagelijkse verwachtingen.
  • Verbeterde geestelijke gezondheid
    Een andere manier om productiever te zijn op je werk is het verbeteren van je geestelijke gezondheid. Regelmatig sporten zorgt ervoor dat je mentaal sterker wordt. Als je sport komt er een stofje vrij in je hersenen dat ervoor zorgt dat je je beter voelt, waardoor je algehele gemoedstoestand verbetert.

Kortom: genoeg redenen om te starten met bedrijfsfitness!

Bedrijfsfitness voor jouw organisatie?

Ben je geïnteresseerd in bedrijfsfitness of heb je vragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Hierin bespreken we samen wat de wensen en mogelijkheden zijn. Op basis hiervan maken we een plan op maat.

Neem contact op

Of laat hieronder direct je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.